American Academy of Cosmetic Dentistry

American Academy of Cosmetic Dentistry

Cad/Cam

Laboratoriossamme on käytössä kaksi eri skanneria ja Cad-ohjelmistoa. 3Shape sekä NobelProcera. Näiden kahden laser-skannerin avulla voimme tyydyttää asiakkaidemme tarpeen lähes kaikkiin eri materiaali-ja tuotevaihtoehtoihin myös tehdasjyrsittyinä vaihtehtoina. Cad/Cam-valmistuksen etu käsin valmistettuihin on koneellistettu tietokoneohjattu valmistusprosessi aina suunnittelusta materiaalijyrsittyihin lopputuotteisiin.

Viimeistely tapahtuu vielä laboratoriossa käsityönä tuotteista riippuen , mutta esim. implanttisiltojen rungot ovat jo niin valmiita ettei niihin juuri tarvi enää käsin koskea. Etuna on myös prosessin toistettavuus , jos jotain "harmia" tapahtuu , voidaan tuote valmistaa uudestaan ilman uusia jäljentämisiä jne.

Jo tänään tulevaisuuden tekniikka ja valmius käytössämme:

Voimme ottaa vastaan 3Shape skannerin avulla myös digitaalisia jäljennöksiä suusta PlanScan- , Cerec- , iTero- että Trios- jäljentimiltä . Tämän avulla jäljennösten laatu paranee , virhemahdollisuudet vähenevät , kipsimallien valmistaminen vaihtuu digitaalisen jäljennöksen mukaan valmistetulla Cad-polymeerimallilla , valmistettava työ/runko valmistellaan/suunnitellaan cad-ohjelmistolla tietokoneella ja loppuviimeistely tehdään käsin.

Testaamme jatkuvasti uusia intraoraaliskannereita ja niiden yhteensopivuutta laboratoriomme valmistusmenetelmiin ja tuotevalikoimaan. Tietokoneiden valtavan nopean kehityksen myötä myös Intraoraalijäljentimet kehittyvät huimaa vauhtia. 

3Shape skannerin avulla voimme tehdä myös digitaalista suunnittelua valokuvien ja skannattujen kipsimallien tai jäljennösten avulla. kts.kuvat

Tuotevalikoima skannereiden avulla:

- Mallit

- Yksittäiset kruunut , inlayt , onlayt , yksilölliset abutmentit , Implanttikuunut - abutmenttikruunut

- Tavanomaiset Sillat , Implanttisillat eri Implanttimerkeille

- Väliaikaiset sillat ilman hiontoja , pitäkäaikaiset väliaikaiset sillat ja pysyvät muovisillat

- Virtuaaliset suunnitteluvahaukset

Materiaalit skannereiden avulla:

- Zirkonia

- Alumiinioksidi

- Titaani

- Kobolttikromi

- Muovi

- E-Max

- Polymeerimallit

- Vahat prässäystekniikkaan

 

Alla muutamia kuvia skannereista ja ohjelmistoista